Partner worden bij Arnhem Doet

Word Partner bij Arnhem Doet en Versterk de Informele Zorg in Arnhem!

Bied jij informele zorg aan in Arnhem? Sluit je dan aan bij platform Arnhem Doet en ontdek de vele voordelen van dit waardevolle partnerschap!

 

Waarom Partner Worden bij Arnhem Doet?

Bereikbaarheid en Zichtbaarheid

Als partner van Arnhem Doet wordt jouw organisatie gemakkelijk vindbaar voor de inwoners van Arnhem. Hierdoor kunnen zij snel en eenvoudig de hulp en ondersteuning vinden die zij nodig hebben, en kun jij meer mensen bereiken die baat hebben bij jouw diensten.

Netwerk en samenwerking

Word deel van een sterk netwerk van organisaties die informele zorg aanbieden. Leer van elkaar, werk samen en deel waardevolle inzichten. Samen kunnen we de zorg en ondersteuning in Arnhem naar een hoger niveau tillen!

Wijk informatie op de website

Via Arnhem Doet kun jij wijkgerichte informatie aanbieden. Denk aan specifieke activiteiten voor bewoners van verschillende wijken, waardoor je nog beter kunt inspelen op de behoeften van de lokale gemeenschap.

Geen kosten voor deelname

Er zijn geen kosten verbonden aan het partnerschap bij Arnhem Doet. Door simpelweg een link naar Arnhem Doet te delen, draag je al bij aan de versterking van het netwerk en help je inwoners van Arnhem de juiste hulp en ondersteuning te vinden. Sluit je aan en maak samen met ons het verschil!

Doe Mee en Maak het Verschil!

Door partner te worden van Arnhem Doet, draag jij bij aan een sterker en meer verbonden Arnhem. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de juiste hulp en ondersteuning kan vinden. Bovendien versterken we onze banden met andere zorgaanbieders en vergroten we onze impact in de wijken.

Sluit je vandaag nog aan en laten we samen de informele zorg in Arnhem een krachtige impuls geven!

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Het e-mailadres is ongeldig

Ik ga ermee akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen en verwerkt om contact met mij op te nemen. Ik ben me ervan bewust dat ik mijn toestemming op elk moment kan intrekken.*

Dit veld is verplicht

* Geeft verplichte velden aan
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je bericht. Probeer het nog eens. Of neem via de mail contact op met Arnhem Doet: info@arnhemdoet.nl
Dankjewel voor je aanmelding! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmelden partner bij Arnhem Doet

E-mail: info@arnhemdoet.nl

Arnhem Doet

Postbus 833

6800 AV  Arnhem

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.