Thema's

Sociale thema's spelen een belangrijke rol in de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan armoede, eenzaamheid, discriminatie en ongelijkheid. Deze thema's hebben invloed op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen. Het is dan ook van groot belang dat er aandacht wordt besteed aan deze sociale kwesties en dat er maatregelen worden genomen om ze aan te pakken.

Discriminatie

Begrip oorzaak en gevolg: klik hier voor meer informatie.

Gezondheid en welzijn

Gezond leven in Arnhem begint bij een gezonde levensstijl. Klik hier voor meer informatie.

Eenzaamheid

Eenzaamheid is een groeiend probleem in Arnhem. Niet alleen bij oudere mensen, maar ook bij jongere. Klik hier voor meer informatie.

Mantelzorg

Mantelzorgers zijn personen die langdurig en onbetaald zorg verlenen aan een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende personen in eigen omgeving. Klik hier voor meer informatie. 

Vrijwilligerswerk

Arnhem, een stad vol levendigheid en diversiteit, wordt ondersteund door een sterke gemeenschap van vrijwilligers die zich inzetten voor verschillende goede doelen en initiatieven. Klik hier voor meer informatie.
 

Schulden

Schulden kunnen een grote impact hebben op het leven van mensen. Daarom biedt de gemeente Arnhem diverse vormen van schuldhulpverlening aan, gericht op het ondersteunen en begeleiden van inwoners die financiële problemen ervaren. Klik hier voor meer informatie.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.